Verkoop 8 luxe appartementen gestart!

Op 7 september jl. is de start verkoop van de laatste 8 luxe en ruime appartementen in Elzendael officieel van start gegaan. Vele geïnteresseerden waren aanwezig bij Bistro het Koetshuis om de brochure met plattegronden en de prijslijst mee te nemen. Ook was er een gelegenheid om vragen te stellen.

Heeft u de start verkoop gemist? Geen probleem, op onze website zijn alle documenten beschikbaar voor u.

Ga naar het inschrijfformulier >

Heeft u interesse in een woning? Lever uiterlijk maandag 18 september a.s. om 10:00 uur het inschrijfformulier in bij één van de makelaars op kantoor of per e-mail. Na 18 september worden de appartementen toegewezen door de makelaars en ontwikkelaar aan de ingeschreven belangstellenden. Bij de toewijzing wordt rekening met voorbehouden zoals verkoop en eigen woning en financiering. In diezelfde week hoort u of uw favoriete appartement aan u is toegewezen.

Meer nieuws