Elzendael 3: een klasse apart

Binnenkort gaat Elzendael 3 in verkoop: het derde en allerlaatste kleinschalige appartementencomplex aan de Hengeloseweg. Elzendael 3 is in basis gelijk aan de eerste twee appartementsgebouwen, maar heeft echt een eigen karakter. De lichte gevelkleur en de details in de architectuur zorgen ervoor dat het gebouw klassiek en statig oogt; in perfecte harmonie met de historische bebouwing aan de rest van de Hengeloseweg.

Het gebouw staat recht tegenover een monumentale villa met een fraaie, groene tuin. Dat betekent blijvend mooi uitzicht voor de Elzendaelers! Ook de afwerking en indeling is nog net een stapje luxer dan bij de eerste twee fases. Zo zijn de terrassen op de begane grond 60 cm dieper dan bij Elzendael 1 en 2. Elzendael 3 is de kers op de slagroom! Meld u alvast aan!

Meer nieuws